Sandra

Sandra, 35 jaar en al heel mijn leven woon ik in Wamel. Hier woon ik samen met Jorg en onze twee kids, Sten & Jill. Mijn vrienden zullen mij omschrijven als behulpzaam, vrolijk, creatief, ondernemend, toegankelijk en positief!

Ik ben altijd graag bezig en hou ervan mezelf nuttig te maken voor anderen. Na mijn afgeronde opleiding Marketing en Communicatie ben ik in de horeca/ bedrijfscatering terecht gekomen en de afgelopen 6 jaar heb ik gewerkt in verschillende functies op het hoofdkantoor van een Brabantse bedrijfscateraar. Veel geleerd en gezien maar wat altijd centraal stond was het bieden van een beleving aan de gasten, klanten en leveranciers.

Dat is wat ik ook graag wil doen bij BLEND, jullie verblijden met lekker eten, drinken én een fijne ervaring. Nog even geduld tot we in maart 2023 onze deuren openen voor iedereen!

Wij gaan de komende maanden samen met onze deelnemers de puntjes op de i zetten hiervoor!

Ik zie jullie graag, tot dan!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Sanne

Sanne, 35 jaar en ook ik woon al heel mijn leven in Wamel (wel net aan de andere kant van de straat ;-)). Ik woon hier samen met Sjors en onze twee meiden, Saar & Teske. Eigenschappen die bij mij passen volgens mensen die mij goed kennen zijn: ondernemend, zorgzaam, creatief, doortastend, attent en een organisatorisch talent. Altijd 100 ideeën tegelijk en stilzitten staat niet in mijn woordenboek. Ik houd van positiviteit en denk heel graag in mogelijkheden.

De afgelopen 16 jaar heb ik veel van mijn dagen doorgebracht in het Thomashuis in Druten. Tijdens mijn opleiding Verpleegkunde ben ik daar terecht gekomen in de opstart van deze woonvoorziening. Alles was nog nieuw, onbekend en moest ontwikkeld worden. Ik was helemaal in mijn element. Met veel liefde heb ik al die jaren gewerkt in de zorg. En in die 16 jaar heb ik mijn eigen kijk en visie ontwikkeld op het gebied van zorg en dagbesteding.

Met deze visie in gedachten kwamen de eerste plannen voor BLEND tot stand. Ik heb echt ontzettend veel zin om samen met onze deelnemers aan de slag te gaan, te werken aan hun doelen en dromen! Onze deelnemers volop laten meedraaien in de maatschappij.

Ik kan niet wachten!